Høstsamling i Stavanger

Høstferien ble også i år lagt til Stavanger. Henrik, Sondre, Bjørnar, Jack og Øystein kjørte over lørdag 1 okt. Innkvartering er som vanlig ei hytte på Vølstadskogen Camping i Sandnes.

Hytta ligger ca 12 km fra hallen og disse kilometerene blir brukt som oppvarming før trening og utsykling etter. Heldigvis har værgudene også i år vært på vår side. Riktignok litt kjølig med temperaturer ned mot frysepunktet på morgenen, men sol, og viktigst, ikke nedbør eller noe vind å snakke om.

Det begynner å bli noen litt tunge bein nå etter 1 og 2 isøkter hver dag, men nå gjenstår bare løpet Stavanger Open i morgen før vi vender nesa hjemover igjen. Forhåpentligvis enda litt bedre forberedt til sesongen som er rett rundt hjørnet.

Alle løperne er godt i gang.

Nå som vi er halvveis i juli har de fleste løperne vært på gode samlinger for å bygge opp base. Gutta til Jack har vært på sykkeltur. De som er med norgesskøyteakademi, Fredrik, Christer og Ellen har vært på is i Nederland og i Tyskland (untatt Ellen som var litt lengre i Nederland). I tillegg har Hilde og Per Olav vært en uke på is i Tyskland. Kenneth og Amalie har vært hjemme og trent. Neste store for alle sammen er nå sommerisen på Hamar. Martin og Silje har trappet litt ned, men vi håper de slenger innom i ny og ne. Fortsatt en riktig aktiv sommer

 

image

 

image

Sommerløpet 2013 i Hamar

Etter en bra samling med masse trening og god stemning, var det noen av løperne som gikk løp til slutt.

To av våre løpere brøyt noen ”magiske” grenser og gikk for første gang under 50 på 500 og under 1.30 på 1000 meteren. Jan Erland satte ny pers på 500 med tiden 49,25, som var nesten 1 sekund forbedring. Sondre var en av 2 som satte pers på begge sine distanser, på 1000 gikk han inn til pers med tiden 1,29.81, og 500 blei det 45,34. Andre mann som satte nye personlige rekorder på begge distanser var Bjørnar, 500 blei den nye tiden 46,33 og på 1000 sterke 1.34,33.

Yngstemann Mats satte også ny pers på 100 meter med tiden 18,54. KjempebraJ Og eldste mann Øystein var helt i nærheten av å komme under den magiske ’ grensen på 3000, men fikk den nye tiden 5.04,73.

Siden vi allerede nå er så godt i gang med å sette nye rekorder  tror vi på en strålende sesong til vinteren, og at dette har vært med å øke motivasjonen for å trene masse utover høsten.

De andre som var med men var rett bak pers eller litt uheldige var. Martin, Andre, Ellen, Silje, Veronika, Stian, og Henrik.

20130622-125557.jpg