NSF har tatt ut løpere til NM allround 2013 i Stavanger.

Disse Geithus løperne har blitt tatt ut til NM allround 2012, 15. – 16. desember i Stavanger.

Ellen Bjertnes i kvinneklassen.

Alder: 18 år (8. desember)
Skole: Rostehaug Videregående skole, Idrett
Bor: Geithus

Ellen trener i dag med Jack Stillerud (GIL) og Edel Therese Høiseth (NSF) . Hun gikk inn til bronse under NM allround i fjord. Hun er fortsatt Junior ut denne sesongen. Ellen er en meget god allrounder, med sterke avslutningsegenskaper på 1500, 3000, og 5000. hvis hun ikke taper for mye tid på 500 vil hun henge godt med, hvis helsa spiller på lag.

Martin Bjertnes i herreklassen

Alder: 19 år
Skole: Høyskolen i Buskerud, Økonomi og Ledelse
Bor: Geithus

Martin trener i dag med Jack Stillerud (GIL), og resten av Trener-teamet på Geithus. Under NM Allround 2012 i Tønsberg klarte ikke Martin å kvalifisere seg til den siste distansen, men det er et soleklart mål i år, og bør være innen rekkevidde. Martin tok et skikkelig løft på 500 sist vinter, men har ikke klart å følge det helt opp i år. Langdistanse formen hans har vært meget sterk i år, og får han til en god 500, og gjør 5000 og 1500 som han har levert tidligere i år. Er det bare for Martin og glede seg til 10 000, og leverer han den opp mot sitt beste er en topp 6 plassering mulig.

Viktor Nybråten i herreklassen

Alder: 18 år
Skole: Ferdig med Videregående skole
Jobber: Raskeste Pizzabudet på glattisen for Peppez Pizza.
Bor: Elverum

Viktor byttet kubb til Geithus før denne sesongen, han trener med Marius Berg denne sesongen. Han gikk ikke NM sist vinter og er derfor debutant dette året. Viktor har prestert litt variabelt så langt denne sesongen. men får han til en god 500 som han kan, og har gode bein til 1500 dag 2 kan dette holde til topp 12, og sise distanse.

Vi ser frem til gode resultater i Sørmarka Arena i Stavanger.

http://www.n-s-f.no/filarkiv/admin/2013/uttak_nm_2012-12-03.htm