Dugnad nr 2 – Våropprydning fortsettelse Furumo

Hei, alle sammen, takk for en fin og produktiv dugnad siste helga i april.

Som nevnt forrige gang, så er vi nå så heldige at vi har fått penger til en ny ismaskin som kommer til høsten. Denne trenger en plass å stå, og ny port. Samtidig var den noen oppgaver vi ikke rakk på forrige dugnad (Det er uante mengder å ta av, så ingen fare; det er nok å finne på…)

Derfor innkaller vi til enda en dugnad på lørdag 9. juni kl 10.00.

Arbeidsoppgavene denne dagen blir i altså å sette inn en ny og større port til den nye ismaskinen. Dette vil en 3-4 karer ta seg av. I tillegg er planen å reparere gjerdet mot svømmehallen, reparere reklameskilt ved svømmehallen og mot nord. Der er det en del råte på planker der skilt er montert. Videre skal vi rense takrennene på bygget, dekke til putene med presenning så at ikke sola tar dem, maling av gesims på trafo kiosken i tillegg til generell opprydning av søppel osv.

Det ligger fortsatt en del søppel her og der som må kjøres bort.

Som alltid: Dugnadene våre pleier å være sosiale og trivelige, så møt opp til en hyggelig dag på Furumo.