Dugnad – Våropprydning på Furumo

Hei, alle sammen, og vel overstått skøytesesong.
Nok en skøytesesong er plutselig over og sommeren nærmer seg med stormskritt selv om det fortsatt ligger bra med snø på rulleskøytebanen. Snø eller ikke; høytidsdagene er snart over oss, så nå trengs det en ryddedugnad på Furumo før flaggene vaier.

Denne dugnaden blir lørdag 28. april kl 10.00. Vi holder på til vi er ferdige med det vi rekker 😉

Arbeidsoppgavene denne dagen blir i all hovedsak å rydde i garasjene for å kunne lage oss en trygg og god plass til den nye ismaskinen som kommer til høsten, renske takrenner, sliping og sortering av skøyter og rydde bort sikringene og rydde etter disse, vaske lokalene i 2. etasje osv. Kommer det mange, og vær og føre tillater det, så finnes i tillegg nok av andre små og store jobber som også kan tas.

Dugnadene våre pleier å være sosiale og trivelige, så møt opp til en hyggelig dag på Furumo.