Sudendalen – en kjempe bra samling, med store smil, og noen skrubbsår.

Sist helg var nesten alle løperne fra Geithus med på Buskerudsskøytekrets vårsamling i Sudendal. Tradisjonelt starter den med en sykkeltur på vei opp Hallingdalen, og med mange utfordrende km på sykkelsetet. I år blei det dessverre en velt under veis og noen gikk i bakken og fikk noen skrubbsår.

Samlingen blei avholdt fra torsdag til søndag og med masse flott natur, utrolig god mat og bare fint vær, ble dette en kjempe samling. Stor takk til BSK og Sudendal hotell for flotte rammer.

På fredag blei den et god fjelltur og trening. Og avsluttet med bading og middagsbuffet. Lørdag gikk turen til Hol stadion og løping i den berømte energitrappen 408 trinn, ganske bratt, var god trening. Dagen blei avsluttet med Arnes Spesial + bading og middag.

Søndag blei det delt inn i 2 grupper da noen syklet ned igjen, de sprekeste valgte å sykle en omvei på vei hjem og tok bakken opp fra Bromma til Haglebu på strak arm. Og noen blei igjen og hadde en fartsleiks økt.