Update

Sondre var på Landskamp i Sverige og var med på det vinnende laget, men Gikk stort sett på  snørra i alle løp på dag 1:-). Dag 2 gikk han inn til en 8. plass på 1000, bak en Danske? 3000 gikk på 4.49 og endte på 7. plass. blei også her slått av en Danske?

Lillebror Henrik, var litt heldigere og fikk med seg alle heder og ære han kunne få fra Hallingdalskarusellen, SB på 500 med 45:20, og Delt 1. plass på 3K med Joren Sleeking. Samme ordnet Lucas, Anine (Ny Pers på 500 med 65,40), Bjørnar, Jan-Erland, Øystein og Terje. Alle kommer hjem med Gull.

FOTO: Jan Inge Bjørklund FACEBOOK

FOTO: Jan Inge Bjørklund FACEBOOK

Ellen gikk seirende ut av NC løpene i Hamar i helgen. Hun jobber seg tilbake etter en lang periode med sykdom. Tester noen nye stål fra Viking, og er reserve til VM på Hamar.

Fine forhold under første dag av #Hallingdalskarusellen på Gol, selv om snøværet kom litt for tidlig. FRA IG

Etter tre fall på tre distanser er jeg ikke veldig stolt over egne prestasjoner. Det ble ganske kule bilder da??? Med godt over 6 m/s i vindstyrke og krappe svinger, er det ikke forhold for skøyter uten egg. Skøytene er (forhåpentligvis) fikset, så i morgen skal vi bruke aggresjonen til noe bra. Jeg avslutter med å sitere min gode lagkamerat under landskampen @sanderstrand “Vi er så gode at vi ble tatt ut. En landskamp er også til for å bli kjent med andre løpere fra andre nasjoner. Og ikke minst for å bli bedre kjent med seg selv” – Sondre K Glesne: Fra IG Sondre Går på snørra.