LM i Tønsberg og NM Junior i Hamar.

Vi har følgene deltakere til NM junior på Hamar.

Per Olav og Christer.

Christer har sine sterkeste distanser i starten her og kan klare å kvalifisere seg til den avsluttende 5000 igjennom disse, så en plass innenfor topp 10 er mulig. For Per Olav, som har vist stor fremgang på 3K den siste tiden er nok hans mulighet til å kvalifisere inn til 5k å gå en forrykende 3k  og da er nok en plass topp 10 mulig, med en god 5k til slutt.

I kvinne klassen har vi også med oss 2 jenter, Silje og Ellen.

Ellen har vært ute å representert Geithus IL i Junior VM, beklager Ellen at jeg ikke har skrevet noe om det, der fikk hun en super helg og fikk en sølv medalje på team sprinten for Norge. Har Ellen bevart den fine formen så troe jeg vi kan få en topp 3 plassering. Ellen har vist gode sprint egenskaper i det siste og den lengste distansen er bare 3000, så vi krysser fingrene. I tillegg til Ellen har vi med oss Silje, hun har ikke klart å ha full kontroll på pusten i det siste, men nå er vi inne igjen og da håper vi.

Les mer om Ellens JWC deltakelse her

I LM har vi med disse

Helene Hamming
Veronika Esperum, Amalie Reistad Fredriksen, Jan – Erland Asbjørnhus, Sondre Kvalshaugen Glesne, Bjørnar Borgersen, Christer Skuterud, Per Olav Aaserud