Kort oppsummert NC 2; PB, sykdom og noen med litt fart i kroppen.

Da er NC-2 ferdig, og de store prestasjonen denne gangen er nok Per Olav igjen, og Reidar. Han er tydelig inne i en god formperiode og satte nye rekorder på flere av helgens distanser. På lørdag blei det nye rekord på 3k med 4.25.08, her sprakk han litt på slutten og har nok 2-3 sekunder inne ved  gå et jevnere løp. 1500 åpnet han knallhardt i parløp med treneren til Ellen, og ledet på et tidspunkt med 25 meter, men blei dessverre litt stiv og sliten, så Atle sklei opp på siden og vant paret med knappest mulig margin. Herlig par å se på.

Flere av våre løpere sliter litt med forkjølelse, Martin gikk full pakke men har slitt lett med helsa etter Stavanger, en meget god 3k viser at formen er på gang. Andre sliter også litt men gikk tiden på 3k ned med ca 30 sekunder. Hilde sto over søndagens løp, hun har slitt med forkjølelse i et par uker, men gikk en god 500 på lørdag. Fredrik og Christer har fått en runde med forkjølelse.

Ellen viser at hun er på vei tilbake på rett spor, sliter litt på de lange distansene enda, men 500, 1000, og 1500 virker hun sterk.  Hun vant 1500 med 2.09, særlig de 2 siste rundene imponerte meg og viser at hun har muligheten for flere solide løft fremover.  Kjør på Ellen!

Store broren til Ellen, Martin gikk inn til 3 ny sesong bestenoteringer. Det sterkeste løpet var 3k da han slo August i spurtoppgjør på slutten, meget sterkt gjort, og tiden ble 3.59. 1500 har han bare gått 5 ganger tidligere under 1.55 og med tiden 1.55,8 er han på gang ned mot det som er hans beste tid i Norge 1.52. Bra jobba Martin!

Kenneth, har vist stor fremgang på treningen denne sommeren og for første gang på flere år trent uten lengre skadeavbrekk før sesongen. Og det vises 10.29 i Stavanger og nå 10.18 på første hundre viser at de han har trent på i sommer fungerer. Tiden 37.41 er 3. beste tid han har på 500 bare slått av 2 Calgary tider hvor persen er 37.28. Kenneth viser form på 1000 også, og satte 4. Beste tid, 1,14,12 og bare slått av 3 Calgary tider.

Et lite comeback av en av våre store profiler i Geithus IL opp igjennomtiden Reidar. Løpet var relativt kurrant må jeg si. Jeg fant fram et skjema til 4.10 og regnet med at rundt dette kunne han nok gå, men nei da. han åpnet som vanlig litt slow, og den raskeste runden fikk han ved 3. passering 31.3 på den runden. Som vanlig sprekker ikke Reidar og gikk inn til tiden 4.04. Han angret som en hund på at han ikke hadde meldt seg på 5k for å kvale til NME neste helg.

 http://speedskatingresults.com/index.php?p=2&e=10783