Ellen trener med Team Make it, men går fortsatt for Geithus.

Denne sesongen har jeg valgt å trene med Team Make it, med Atle Vårvik som trener og følge deres opplegg 100%. Så langt i vår og sommer har vi lagt ned mange gode treningstimer, med blant annet en to ukers issamling i Inzell i juli og sommeris på Hamar som nå er over.

Bokstavene MAKE i Team Make it har flere symbol. Det er forbokstavene til alle på laget.
M-Marte
A- Alexander og Atle
K- Kristian
E-Eirik og Ellen

Og de står også for det daglige fokuset som Team Make it løperne skal ha

1. M- Være fremragende på Moro (lever mottoet ”for moro skyld”)

2. A- Være fremragende på Arbeidsmoral (hardt arbeid og gode holdninger)

3. K- Være fremragende på Konsentrasjon (fokus på oppgaver)

4. E-Være fremragende på Enkelt

Løperne på Team Make it er alle satsende og ønsker å få ut sitt potensiale. Det viktigste for oss er forbedring og fremgang. For min del hvor sist sesong ble ødelagt av sykdom og helseproblemer, ønsker jeg nå bare å kunne komme tilbake og klare å konkurrere igjen. Og få jevn fremgang slik at jeg kan komme tilbake til det nivået jeg var og derfra fortsette å forbedre meg som skøyteløper.

Ellen_Makeit

Følg oss gjerne på facebook siden vår, hvor vi legger ut oppdateringer jevnlig: www.facebook.com/teammakeit