Høstdugnad på Furumo

Nå er det bare noen uker igjen til det skal produseres is på Furumo, så det er på tide å gjøre klar banen til skøytesesongen.

Derfor innkaller vi til dugnad lørdag 22. oktober kl 10.

Hovedoppgaven blir å få på plass sikringene rundt banen. I tillegg skal det fjernes gress rundt banen, åpne vegg mot sykkelrom, hyller i utlånsbua, maling i styrkerom, klargjøre maskinrom osv. I tillegg behøves det å vaskes både her og der, samt generell rydding osv osv. Vi går ikke tom for jobb; vi har ei lang liste med små og store gjøremål å ta av…

Møt opp mannsterke, det er alltid nok av oppgaver å ta tak i. Det er dyrt å drive skøytebane, så disse dugnadene er ekstremt viktige for at vi skal klare å holde oss i gang. I vår stilte mange opp på dugnaden, så oppgavene gikk unna i rekordfart og det var bare artig å være med!

Dugnadene våre er jo alltid sosiale og trivelige, så møt opp til en hyggelig dag på Furumo.