Mye bra av våre skøyteløpere i helgen

Denne helgen var vi spredd fra Hamar til Berg og på hjemmebane i Geithus. På Furumo var det NM for veteraner, med Odd Øystein, Siri , Morten, Terje og Morten. Siri og Odd Øystein gjorde rein bord i sine klasser. Morten Gjorde klart best på sprint distansene med flere gullmedaljer. Terje kjempet hardt og gjorde 4 gode løp.

Under Hamar lekene gikk de yngste og de forbedret seg stort. Listen over de som perset er lang, og er slik, Mats, Henrik, Stian, Markus, Sondre, Jan-Erland, Bjørnar og Per Olav! Noen av disse har perset mye tidligere i sesongen, mens Mats og Stian klarte opp mot 10 sekunder. Godt jobba hele gjengen.

I Bergen gikk juniorene og seniorene NM sprint, 500 og 1000 begge dager. Martin Bjertnes sto for den beste prestasjonen i seniorklassen, og fikk en 7. plass til slutt. Under tunge forhold brukte Martin kjempekreftene sine og gikk veldig gode 1000 metere. Kim gikk gode 500 m men 1000 m blei nok litt langt og endte på en 12. Plass. I kvinner senior gikk Hilde en 500 m (7. plass), og måtte trekke seg fra resten av løpene. I junior klassene gikk Silje inn til 12. Plass, men gikk den siste 1000 m best og fikk en 9. plass der. Men i gutteklassen blei det spenning til siste meter på den siste 1000 m. Kenneth lå på 2. Plass og skulle gå mot lederen, men i paret før gikk Fredrik en veldig god 1000 m og satte press på gutta i siste par. Gutta i det siste paret stresset mye og åpnet beinhard og fikk det litt på slutten, såpas mye at Kenneth glei ned til Bronse og Fredrik opp på 2. plass, bare 2,5 tideler fra Gull.

Strålende jobba gutter og jenter, det er bare å fortsette og trene mye og hardt, men husk å ha det litt moro også☺
Kenneth og Fredrik