En topp helg på Odalsskøyta.

Resultatene etter lørdagens løp i Hamar var fabelaktig! vi stilte med 16 løpere og 9 løpere satte perser., og noen var rett bak.

For å begynne med den yngste som perset så var det Mats, i følge min tall blei det Pers både på 100 og 400.  Henrik var neste man og han satte ny pers på 500, og 400. nå er du snart under 60 på 400. Storebror Brennsæter, Stian satte ny pers på 400.

I gutter 11 gikk Markus, han fikk 9 plass i sin klasse og satte ny rekord på 500 og jeg tror han gikk 1000 for første gang. veldig nær 60 grensen bare 57 hundredeler bak.

I gutter 12 hadde vi med Sondre og Jan-Erland. Sondre perset stort og gikk for første gang under 50, og 1.40. dette holdt til 4. plass i klassen,  Jan-Erland kom på en kjempe bra 6. plass i klassen og perset på begge distansene han også. Bra jobba gutter.

Vår gutter junior C løper Bjørnar, har begynt å få fart på skøytene også. 2 flotte nye perser. Dette holdt til 25. plass i en veldig hard klasse. Fortsett denne fremgangen Bjørnar!

Veronika satte ikke nye rekorder denne helgen, men i en meget åpen klasse endte hun på en fin 5. plass. Her var det kort vei opp til toppen så fortsett.

Christer har ikke gått så mange løp i år enda, men med nye skøytesko fikk han fart på beina og tok sin Calgary pers, og var nesten under 40 på 500, tiden 40,17 er bare et kort stopp før 39 er på plass.  I samme klasse satte Per Olav pers på 1500, 2.07,84 er en bra tid. samen lagt hold Per Olavs sine tider til 6. plass.

I tillegg er det vært og nevne at Øystein Borgersen ikke var langt bak sine perser.