Minneord

Det er med stor sorg vi fikk melding om at Terje Fjæreide måtte gi opp kampen mot kreftsykdommen og døde på selveste julaften, bare 62 år gammel.
Terje var født og oppvokst på vestlandet, men bodde de siste årene her på Modum og begynte på slutten av det forrige århundre å oppsøke skøytebanen på Furumo. Etter hvert ble han skikkelig hekta på sporten vår, og deltok ivrig i løp, helt fram til sykdommen kom snikende for ett par år siden..
Vi savner Terje allerede da han var en fargerik og hjelpsom veteranløper i skøytegruppa. Særlig var han glad i å kjøre den store vanningsbilen under bygging av isen. Han sa aldri nei til å ta en tur til Oslo for å få slipt sløve kniver til ismaskinen vår. Heller ikke nei til andre dugnadsoppgaver på Furumo. Som veteranskøyteløper reiste Terje ofte ut til stevner i Europa, han var også med i den store troppen vi hadde til Calgary i begynnelsen av dette århundre.
Hvil i fred Terje – vi lyser fred over ditt minne.

Hilsen oss alle i skøytegruppa
Arne Borgersen