Spinnoløpet – god is selv om været ikke var helt med.

Geithus IL arrangerte i sammen med en av våre gode sponsorer Spinno, Spinnoløpet lørdag. Det var ca 90 løpere påmeldte og mange rekrutter, noe som er gledelig.

Geithus løperne klarte seg veldig bra, og vi fikk noen nye lokale helter i rekruttklassen. Frida og Oscar gikk løp for første gang og gikk både 100 og 500 meter, og da blir det jo selvsagt nye perser.  Videre hadde vi også med Ottar, han gikk en forrykende 100 meter og fikk et high 5 av pappa rett etter mål. En litt mer rutinert rekrutt Mats gikk også 100 og 500 meter. Han var rett bak PB på 100, men var litt lengre bak på 500. Vi gratulerer våre nye rekrutter og gleder oss til å følge dere videre.

I klassen over gutter og jenter 10 år hadde vi med oss Henrik og Stian. Begge gikk inn til tider litt bak PB, men endte på 5. og 6. plass i klassen. Joran fra Hol vant. I gutter 12 hadde vi med oss Markus, han gikk en god 500 helt i nærheten av de andre i klassen men fikk det litt tungt på 1000 m, og fikk 3 plassen i klassen, her vant Emil fra Drammen.

I Jenter 12 hadde vi med oss Helene, med splitter nye skøyter var hun klar til å trå skikkelig til og det gikk veldig bra på 500, med ny per og første gangen under 60, fikk hun tiden 59.66. På 1000 var isen litt tung så tiden blei ikke like god der. Hun fikk 5 plass sammenlagt. Her vant Amalie fra Jevnaker.

I jenter junior B, hadde vi med oss Amalie på Sprint og Veronika på Alround, Amalie var en av de som ikke var beskjeden og satte 2 nye perser, grattis;-). 52,23 på 500 og 1.53,89 på 1000. Hun vant sin klasse med dette. Veronika gikk inn til en 3. Plass i klassen, her vant Hilde fra Gol.

I klassen K45 hadde vi med Siri, vår eminente trener for de yngre løperne våre. Hun har litt bedre tider enn det hun gikk på nå, men det er tidlig i sesongen og med den treninga hun får med våre yngre løpere så tror jeg jammen hun har en mulighet til å pynte på dem en gang i løpet av sesongenJ. Bra jobba Siri.

I gutter junior C har vi med 3 av våre kommende stjerner. De har jobbet hardt gjennom hele sommeren og vært på flere gode samlinger. Bjørnar, Sondre, og Jan-Erland. Sondre gikk inn til en 2. Plass etter en suveren Ole Henrik fra Båstad. Ny per på 500 med 2 tideler og 2 sekunder bak på 1500 viser at treningen hjelper. Bjørnar gikk inn til 6. plass i klassen, og ny pers på 1500 med 2 tideler. Jan-Erland gikk inn til 8. Plass var nok ikke helt i super form, men det kommer. Bra jobba gutter!

I gutter junior b hadde vi med Per Olav. Han vant klassen sammenlagt men Christer gikk en meget god 500 på 40,60, som bare er rett bak hva han gjorde i Inzell for 7 dager siden. Per Olav gikk en bra 500, ute pers med 1 sekund. På 3000 gikk det ikke helt etter planen og en litt unødvendig sprekk måtte skje når han legger ut på 33, fart, og da blei tiden 4.40 – som er det beste han har gått utendørs.

I gutter Junior A gikk Øyvind, Har slitt litt med helsa i perioder, men er litt på vei tilbake nå og gikk en god 500 på 44,91. Bra utetid av Øyvind og 3000 på 5.10 noe jeg tror er ute pers???

I jenter junior A, Silje Kristine gikk en ok 500, men en veldig god 3000 på, 5.07, ny ute pers, bra Silje.

I klassen Senior hadde vi med Martin, Kenneth, Andre og Hilde. Bare Martin og Andre gikk 500 og 3k. 500 vant Kenneth med en god tid 38,31, Martin gikk inn til tiden 39,05 og Andre 1.30,54. Maritn gikk en kontrollert 3000, overrasket spikeren som sekunderte han inn til en tid opp mot 4.25, men det skulle ikke Martin ha på seg og gikk kontrollert opp til 1800 meter før han gikk progressivt og hadde 2 runder på slutten på 32, sterkt løp. Andre gikk et jevnt og fint løp inn til 9.26 han hadde også en sluttspurt på lager og gikk ned siste runden med 1,5 sekunder. Hilde gikk inn til en god tid ute og fikk tiden 43.20.

Og til slutt Terje i M55 gikk 3k inn til 5.30, han hadde som mål før start å gå under 5.40 og det gikk lett.

Bra jobba alle sammen, det var en fint stevne.